Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jótékonysági koncert

Jótékonysági koncert Kultúra

Vasárnap délután a baróti művelődési házban tartották azt a jótékonysági koncertet, melynek célja adományok gyűjtése volt. Az eseményt szervező baróti baptista gyülekezet a helyi kórházban fekvő betegek élelmezésének támogatását kívánta felpártolni.

Aki úgy határozott, elmegy erre a koncertre – és nem kevesen voltak, hiszen telt ház volt – két szempontból is jó döntést hozott. Egyfelől segíteni tudta a baróti kórházat, másfelől meg egy kellemes, lélekemelő, adventi dalokkal telített vasárnap délutánban lehetett része, a baróti, a homoródszentmártoni és a székelyudvarhelyi baptista gyülekezetek egyesített kórusa ugyanis magas színvonalú előadással örvendeztette meg a hallgatóságot.

Hirdetés
Hirdetés

A kórusokat Lisztes Piroska és Veres Dániel vezényelték, éneküket zongorán Borzási Márk kísérte, közreműködött továbbá hegedűn Fazekas Erzsébet, csellón pedig Lisztes Berta. A jelenlevőket Győrfi Tóbiás baróti baptista lelkipásztor köszöntötte, aki lapunknak elmondta, a baróti baptista egyházközség keretében a hasonló jótékony célú rendezvények nem számítanak ritkaságnak, ezúttal a kórháznak ajánlották fel az előadás bevételét, de korábban másoknak is szívesen segítettek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük