Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Háromnapos szórakozást kínál a Kult-Űr

A kovásznai városnapok keretében megszervezett Kult-Űr ifjúsági udvar programkínálatáról tartott sajtótájékoztatót Jeszenovics Róbert Károly, Kovászna alpolgármestere, Kelemen Szilárd Péter, a Háromszéki Ifjúsági Tanács elnöke és Sinka Norbert, a Fiatalok Kovásznáért Szervezet elnöke.

Hirdetés
Hirdetés

Jeszenovics Róbert Károly elmondta, örömmel fogadták, hogy a fiatalok felkérték őket, arra hogy az önkormányzat legyen partnere az ifjúsági udvarnak. „Tudjuk, hogy a fiataloknak más az ízlésük, más előadókat szeretnek hallani, mint mi, ezért is örülünk, hogy felkértek minket.”-tette hozzá. 

Sinka Norbert a szervezés kapcsán megemlítette, hogy a tavalyi, első Kult-Űr programját két hét alatt állították össze, azonban az idei rendezvényre jóval alaposabban készültek. Ugyanakkor elmondta: „Idén a célunk, hogy úgy a szórakozás, mint a tartalmas előadások teret kapjanak az ifjúsági udvarban.”

Kelemen Szilárd köszönetet mondott a városvezetésnek, amiért nyitottak voltak a kezdeményezésükre. Szerinte az ifjúsági udvarra való igényt, amelyek már Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen is vannak az érdeklődők létszáma igazolja. A HÁRIT elnök kiemelte: „A rendezvénnyel, nem csak egy bulizó lehetőséget kínálunk a fiataloknak, hanem az előadásokon túl jobban bele látnak az ifjúsági szervezet működésébe, és akár bele kóstolhatnak az önkéntességbe”

A háromnapos Kult-Űr-t pénteken 17.30-kor nyitják meg, többek közt a városvezetés, illetve az orbaiszéki ifjúsági szervezetek vezetőinek jelenlétében. A kerekasztal beszélgetések keretében Kovács Áron és Mr. Originality Csabika, háromszéki youtuberek tartanak előadást a vlogolásról, Ágoston Annamary Tahiti csodálatos világáról beszél, míg az orbaiszéki ifjúsági szervezetek küldöttsége a saját tevékenységeiket ismerteti.

A hangulatot Road of Life, Blake Russel, Dj. Shiver, Dj. Brny, Dj. Máté, Dj. Gekko, Rafters, 4S Street, Dj. Dark, Deejay Lil’Boy, Keroo, Sound Noise, Dubgrade, Centi Band, Pince Band, Dj. Blue Light biztosítják.

HÁRIT sajtóiroda

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük