Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ha nyár, akkor tábor!

Ha nyár, akkor tábor! Kultúra

Színes nyári program várja a fiatalabb, táborozni vágyó korosztályt a zabolai Csipkés táborban teljes körű ellátással. A sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola által szervezett tevékenységek között mindenki megtalálja a kedvencét. Az iskola tanárai oktatásról is gondoskodnak – hozzáférhető áron.

Bár az olyan eseményekre, mint az Osonó által fémjelzett drámatábor már minden hely elkelt, van lehetőség más típusú tevékenységeken részt venni.

Hirdetés
Hirdetés

Tegnaptól már zajlik a zongorára és billentyűs hangszerekre kiélezett tábor Szabó József vezetésével, de lehet még jelentkezni július 1–6. közötti az István Ildikó vezetése alatt zajló néptánctáborba, illetve az ugyanebben az időpontban tartandó amatőr fényképésztáborba amit Szász Fábián József vezet. Nagy Adél július 8–13. között irányít hagyományőrző kézműves foglalkozást (nemezelés, jurtakészítés), augusztus 19–24. között Bíró Melinda vezetésével rajztábor zajlik, augusztus 26–30. között pedig népzenei, illetve néptánctáborra kerül sor Mihály Pál vezetésével. Külön csemege haladó zenészek számára az improvizációsjazz-tábor, amely augusztus 5–10. között Kommandón zajlik.

A szabad helyekről érdeklődni, illetve a részvételi szándékot jelezni a 0267.351.560-as telefonszámon, illetve az office@artecovasna.ro címen lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük