Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Diákok divatbemutatója

Diákok divatbemutatója Kultúra

Péntek este a Baróti Szabó Dávid Líceum egyik termében a textil szakon tanuló 9–11. osztályos diáklányok tartottak divatbemutatót az iskolai év során készített ruháikból.

A magabiztosan és jogos büszkeséggel lépkedő diákmanökenek 22. alkalommal megtartott divatbemutatója megérdemelné, hogy túllépjen az iskola keretein, hiszen úgy többen láthatnák a ruhakölteményeket. Az Örök nyár címszó alatt bemutatott szoknyák, nadrágok, színes koktélruhák, estélyi ruhák anyagait a baróti Platanus gyár szolgáltatta, a ruhákat a manökenként fellépő diáklányok tervezték, szabták, varrták. Kivétel volt a divatbemutató fénypontjaként bemutatott menyasszonyi ruha, melyet a baróti Simonfy Alapítvány bocsátott a lányok rendelkezésére.

Hirdetés
Hirdetés

A diákokon, valamint Lukács Enikő és Barabás Sára Irma szakoktatóikon kívül a divatbemutató még sokak munkáját dicsérte. A szervezők köszönetüket fejezték ki Derzsi–Ráduly Kázmér igazgatónak, valamint az iskolánál titkárnőkként dolgozó Bács Zsuzsannának és Egyed Emőkének, de az iskola más tanárainak, oktatóinak is, akik valamilyen módon segítettek abban, hogy ez a szép rendezvény megvalósuljon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük