Felhívás!

Felpezsdíteni a közösségi életet

Felpezsdíteni a közösségi életet Kultúra

Júliusban indult a KultúrPark rendezvénysorozata, amely heti rendszerességgel az `56-os emlékparkban biztosít kulturális kikapcsolódási lehetőséget a nyári esték során. Koncertek és előadások mellett szabadtéri filmvetítésektől lesznek mozgalmasak a hetek.

A július 2. és szeptember 15. között helyi, környékbeli és külföldi előadók koncertjei és jól ismert filmek szórakoztatják majd a látogatókat. A rendezvénysorozat célja felpezsdíteni a közösségi életet, amely az utóbbi néhány hónapban sokaknak hiányzott. A KultúrPark a nyári estéken a lazítás, a kikapcsolódás és szórakozás helyszíne lesz, ahol egy biztonságos, barátságos környezetben gyűlhetnek össze fiatalok és idősek, valamint családosok egyaránt.

Egy izgalmas koncert következik a KultúrParkban: a rétyi Kováts András Fúvószenekar és a Székely Mikó Kollégium kórusainak közös produkciója pénteken 19 órától. Őket követi a Suba Attila & Soulfool Band, a Szabadon Eladom zenekar, az Evilági Dalóka című műsora, majd a 14. Jazz-és improvizációs zenei workshop koncertjei színesítik a KultúrPark színpadát.

Az Outdoor Cinema az utóbbi évek sikeres játékfilmjeiből vetít filmeket, melyek között lesz vígjáték, szatíra, krimi-dráma és thriller is. A vetítések júliusban 21.30-tól kezdődnek, jegyeket 15, illetve 10 lejes áron a Művész Mozi jegypénztárában lehet váltani, hétfőtől péntekig 14–22 óra között.

A program koncertjeire a kedvezményes jegyek 10/15 és a teljes árú jegyek 20/30 lejbe kerülnek. Jegyeket a Kulturális Szervezőirodában lehet kiváltani a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig, 9 és 16 óra, pénteken 9 és 13 óra között, valamint a helyszínen a koncert előtt egy órával. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.