Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Falunapok Zágonban

Falunapok Zágonban Kultúra

Augusztus 31-én és szeptember 1-jén, szombaton és vasárnap a helyi önkormányzat szervezésében tartanak falunapokat Zágonban, immár tizedik alkalommal. Alább a programból nyújtunk ízelítőt.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton 10.45-től felvonulás a központi színpadhoz; 11-kor kezdődik az ünnepélyes megnyitó, beszédet mond Kiss József polgármester. 11.30-tól kezdődik a 10. ifjúsági fúvóstalálkozó, a 14 és 15 óra közé iktatott ebédszünetet szabadidős programok követik. Este 6 órától zenél a Pince Band, illetve Autentic-, Gabri L.-, Kristóf Katalin- és Milán-koncertek követik egymást,  22 órától éjfélig utcabál Zenész Robikával.

Vasárnap 9-től főzőverseny, 11-kor istentisztelet, szentmise kezdődik a református, a római katolikus és az ortodox templomban. 15–18 óra között a zágoni kulturális csoportok műsora: Szikrák Néptánccsoport, Szabó Kati Óvoda, a Mikes Kelemen-iskola 4. osztályos diákjai, Brădulețul Néptánccsoport, Szivárvány és Gyöngyszemek mazsorett csoportok, Florile Zagonului néptánccsoport, a Ion Creangă Óvoda nagycsoportosai. Közben 17–19 órától focimérkőzés zajlik, 18-tól pedig RBM Cover-, Dan Badea-, Insect-, Pintér Timi-koncertek szerepelnek a programban. Lesz sör- és ételsátor, felfújható ugrálóvár, bungee jumping és játéksátor is. A faluünnepet 22-kor tűzijáték zárja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük