Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Falunapok Bélafalván

Falunapok Bélafalván Kultúra

Falunapokat szerveznek a hétvégén a Kézdiszentkereszthez tartozó Bélafalván, pontosabban a Tuzson János Elemi Iskola udvarán. Szombaton 17 órától kezdődik a kétnapos rendezvénysorozat. A kétnapos program sok színes eseményt tartogat.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton 17 órától a művelődési ház névadóünnepségére kerül sor, ezzel egyidőben Kiss Melinda Bélafalva múltja és jelene című könyvét mutatja be. 19 órától a Felsőháromszéki Ifjúsági Fúvószenekar szórakoztatja a közönséget, majd 20.30-tól az Old Bumeráng lép színpadra, ezt utcabál követi.

Vasárnap 9 órától ünnepi szentmisével indul a nap, majd 13 órától minifoci bajnokság veszi kezdetét, 14 órától bemutatják a bélafalvi „Hajdanvolt” népi mesterségeket, interaktív elemek segítségével. 15 órától favágó verseny lesz, 17 órától pedig a helyi Tuzson János Elemi Iskola diákjainak ünnepi műsorára kerül színpadra, 18 órától fellép a kézdiszentkereszti Tisztás és Tisztácska néptáncegyüttes, 19 órától a kézdiszentkereszti Szép Emlékek nyugdíjasklub. 20 órától az Unikum zenekar szórakoztatja a nézőket. A kétnapos rendezvény tűzijátékkal zárul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük