Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Esküvői kiállítás a céhes városban

Esküvői kiállítás a céhes városban Kultúra

Két év kihagyás után jövő év január 14-én, szombaton hetedik alkalommal rendez esküvői kiállítást Kézdivásárhelyen a Süti Éden Cukrászszalon, a Két Szív Esküvőszervező Iroda és a városháza.

A Kicsid Gábor Sportcsarnokban 10 és 18 óra között minden megtalálható lesz, ami egy tökéletes esküvő megrendezéséhez kell, biztosított Csiszár Melinda, a Süti Éden Cukrászszalon tulajdonosa. „Menyasszonyi és vőlegényruha, ajándék, cipő, cukrászda, dekoráció, szépségápolás, esküvőszervezés, fotó-videó, kiegészítők és kellékek, zene, tánc, vőfély, ceremóniamester, meghívó, nászút, virág és még sok egyéb gazdagítja a kínálatot”, sorolta. Mindemellett menyasszonyi-, illetve vőlegényruha-, fodrász- és virágkötészeti bemutatók, zenés–táncos műsorok lesznek megtekinthetők, de kerekasztal-beszélgetést is tartanak Dobolyi Tünde ügyvéddel a házassági vagyonjogi szerződésről.

– Célunk, hogy minden érdeklődő megtalálja azt, amire szüksége van és a jelenlévő szolgáltatók segítséget nyújtsanak a döntéshozatalban. Hiszen a trendek mellett az anyagi szempontok is fontosak, főként most, amikor az energiaár-emelkedés mindenkire pluszterhet ró – summázott. A látogatók között ajándékokat sorsolnak ki a szervezők.

Archív fotó: Tofán Levente

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük