Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Érkezik a Gruppen-Hecc

Érkezik a Gruppen-Hecc Kultúra

Január 15-én, kedden érkezik Kézdivásárhelyre vadonatúj kabaréjával a Gruppen-Hecc társulat, melyet 17 és 20 órától mutatnak be a nagyérdeműnek a Vigadó Művelődési Házban.

„A darab vicces önvallomás arról, hogy az alany esetében hibádzik valamennyi ahhoz, hogy meglegyen a mindenkoron elvárható 100%. De ki az alany? Én? Netán te? Vagy mi mindannyian, akiket egyazon országhatárok közé rántott a történelem szeszélye?

Hirdetés
Hirdetés

A Nem vagyok egészen 100-as című kabaré vicces önvizsgálat is a »csentenár« évében annak ügyében, hogy meddig jutottunk el, és meddig ér a takaró. Például EU-direktívára felszámoljuk az állatkertünket, beindítjuk a társkereső rovatot, és a Vacak TV Costa Ricából jelentkezik élő interjúval. Lesz (Sargentini) helyzetjelentés Brüsszelből prózában és dalban, az amnesztiatörvény visszaadja a község polgármesterét, egy rendhagyó történelemóra rávilágít, hogy ki született tulajdonképpen 1918-ban, és még Viorica Dăncilă is hozzászól – persze, csupa okosakat. Mindez minimális politikával, ellenben sok-sok dallal fűszerezve. Az idéntől pedig a csapat átlagéletkora is jelentősen csappan” – ajánlja és ígéri a társulat vezetője, Nagy István.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük