Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Első uzoni ifjúsági napok

Első uzoni ifjúsági napok Kultúra

A környező települések hasonló rendezvényeiből ihletődve az uzoni fiatalok egyesülete, a frissen megalakult IMUK (Ifjak Mozgalma Uzon Községért) is ifjúsági napok szervezésére szánta el magát. Már tavasztól készült erre, az ügy érdekében pályáztak a megyei tanácsnál és a helyi önkormányzatnál is.

Hirdetés
Hirdetés

Az augusztus 30. és szeptember 1. között zajló háromnapos rendezvény több helyszínt foglalt magába: a sportpálya, a sportcsarnok és a könyvtár is helyet adott különféle programoknak. A résztvevők meghívásos alapon érkeztek, a tábor területére idegenek nem járhattak be, így zárták ki a szervezők a konfliktusok lehetőségét. Pénteken ismerkedtek, karaoke és beerpong-bajnokság lazította a várakozás feszültségét, szombaton többek között Ráduly István uzoni polgármester, Szabó Annamária alpolgármester és Ráduly Zsolt IMUK-elnök köszöntötte a résztvevőket.

Csapatösszerázó játékok következtek, este a 4Street zenekar koncertezett, és DJ Ernő tartott éjszakába nyúló partit. Kegyetlenek voltak a szervezők, az álmos táborozókat vasárnap csak torna után engedték reggelizni, aztán pedig az ebédet „gasztronómiai verseny” címszó alatt maguknak kellett megfőzniük.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük