Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elballagtak az egyetemisták

Elballagtak az egyetemisták Kultúra

Péntek délután felcsendült a Gaudeamus a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében, megtartották a kolozsvári BBTE kézdivásárhelyi, a Bod Péter Tanítóképzőben működő tagozata óvoda- és elemi oktatás pedagógiája szakos végzős hallgatóinak sorban huszadik ballagási ünnepségét.

Hirdetés
Hirdetés

Az ünnepségen szülők, barátok és az iskola pedagógusai voltak jelen, a 11 végzős hallgatót Kálmán-Ungvári Kinga igazgató köszöntötte, elmondva, a pedagógia, az oktatás nem más, mint az egymás iránti szeretet gyakorlásának egy formája. Az igazgató beszédét követően a Manócska Napközi Otthon óvodásai és a Molnár Józsiás-iskola elemi tagozatos diákjai kulturális műsort adtak elő, ily módon véve búcsút a végzős óvó- és tanítónőktől, akik óvodai és elemi iskolai tanári oklevelet kapnak.

Elbúcsúztatták a ballagókat a másodéves hallgatók is, akiknek gondolatait Fülöp Annamária tolmácsolta. A végzősök részéről Vargyasi Anna szólt a jelenlevőkhöz, az elsőévesek pedig mesés-verses-dalos műsorral köszöntötték a ballagókat. Levetítettek egy rövid videót is, ami az elmúlt három évbe nyújtott visszatekintést, majd oklevelet nyújtottak át Dáni Enikő, Fésűs Adél, Illés Enikő, Kelemen Éva és Ördög Mária éltanulóknak. Az ünnepség végén emléklapokat adtak át.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük