Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egyenesen az élő showba jutott a nagyváradi magyar férfi

Egyenesen az élő showba jutott a nagyváradi magyar férfi Kultúra

Varga Ernő lenyűgözte a zsűrit és a közönséget a Românii au talent című tehetségkutató műsor pénteki adásában. Produkciója annyira tetszett Andi Moisescu zsűritagnak, hogy az Aranygomb megnyomásával egyenesen az élő műsorba juttatta a nagyváradi magyar férfit.

Hirdetés
Hirdetés

Varga Ernő 31 éves és Nagyváradról származik, élettörténete pedig filmbeillő. 18 éves koráig folyamatosan egyik árvaházból a másikba került, az ország több megyéjében, mivel édesanyja gyakran változtatta lakhelyét.

A gyermekotthonokban eltöltött évek nehézségei után Ernő mosogatóként helyezkedett el az egyik nagyváradi szálloda éttermében, ezt követően pedig élete lassan változásnak indult. Elmondása szerint a tulajdonos motiválta, hogy jobb ember legyen.

Ernő operahallgatás közben szeretett bele a zenébe, most zongorázik és énekel, pedig nincs szakirányú végzettsége.

Ernő élete nemrég nagy fordulatot vett, miután egy turista lefilmezte, amint egy nagyváradi parkban énekel és játszik a zongorán. A felvétel felkerült az internetre, és több mint 650 ezren nézték meg azóta.

“Pontosan oda kell kerülnöd, ahová érdemled” – mondta Andi Moisescu a férfi produkciója után, majd megnyomta az Aranygombot, amellyel a műsor elődöntőjébe juttatta a 31 éves énekest.

A produkció ITT tekinthető meg.

(Pro TV)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások