Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy nap a családokért

Egy nap a családokért Kultúra

Egy év elteltével ismét megtartották a hagyományosnak számító családi napot Kovásznán, amelyre a Szent István Király Plébánia, a Kikapcs-olsz! Ifjúsági Csoport, a Tündérvár Székely Nagycsaládosok Egyesülete, valamint a Szent Gellért Erdélyi Lovagrend szervezésében került sor szombaton a római-katolikus templomban és annak kertjében.

Hirdetés
Hirdetés

Az ötödik kiadásához érkezett, egész napos rendezvény kötetlen beszélgetéssel kezdődött, majd Ft. Szén­égető István Barnabás atya, a főegyházmegyei családpasztorációs iroda vezetőjének előadására került sor. Ezután a résztvevők közösen mondtak imát a családokért, majd az egyházközség ifjúsági csoportjának koncertjétől lett hangos a templomkert. Bográcsozás után a nagycsaládos egyesület szervezett aktív és kreatív tevékenységeket a gyermekeknek.

Debreczi Hanna, a Kikapcs-olsz! Ifjúsági Csoport koordinátora érdeklődésünkre elmondta, az esemény idei kiadása is remekül sikerült, több mint százan vettek részt az eseményen, köztük sok gyermek. Mint fogalmazott, fontosnak tartják az olyan rendezvények szervezését, ahol a családtagok együtt lehetnek, és együtt minőségi időt tölthetnek el, a Szent István Családi Nap pedig pont ilyen.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük