Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csukás István mesehősei

Csukás István mesehősei Kultúra

Az idei évben, sajnos, a koronavírus-járvány mindnyájunkat új helyzet, új kihívások elé állított. A személyes találkozások és beszélgetések helyét átvették az online felületek, a nagy rendezvények helyét átvették a szűk családi programok – írja közleményében a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház.

A Gyermeknapok című rendezvénysorozat részeként a Kónya Ádám Művelődési Ház rajzversenyt hirdet Csukás István mesehősei címmel a Kovászna megyei óvodások és kisiskolások számára. Témája: Csukás István mesehősei.

Hirdetés
Hirdetés

A pályamű elkészítéséhez bármilyen technika használható. A rajzok csak normális vastagságú A3-as és A4-es papírra készüljenek. A rajzok hátoldalán a következő információkat kell feltüntetni: a pályázó nevét, a pályázó csoportját vagy osztályát, óvoda vagy iskola nevét, az óvónő vagy tanító nevét, a munka címét, e-mail-címet és telefonszámot, ahol elérhető a pályázó.

A díjazás: I., II., III. díjak átadása korcsoportonként történik, és a legsikeresebb rajzokat online kiállítják a Kónya Ádám Művelődési Ház Facebook-oldalán június 1-jén 12 órakor. A legjobbakat könyvjutalomban részesítik. A pályaműveket (rajzokat, festményeket) május 29-ig kell eljuttatni a muvhaz.organizer@kultura.ro e-mail-címre.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük