Felhívás!

Csatlakozik a JoyCut is

Csatlakozik a JoyCut is Kultúra

A mesebeli hármas szám határozza meg a Teleki-birtok három napját, augusztus 15–18. között. Három különböző stílusú színpad, három élményekkel teli nap jellemzi a harmadik Awake Fesztivált, amin egységbe szerveződik a zene, a művészet és mesevilág.

A The Cube-on, a főszínpadon a Netsky-hoz, a Pussy Riothoz, a Blahalouisianához csatlakozik a most bejelentett JoyCut is. Hangzásvilágukat leginkább talán a futurisztikus elektró írja le. Legújabb albumukat, a PiecesOfUsWereLeftOnTheGroundet, több mint háromszáz helyszínen mutatták be Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában. A Velencei Biennálén a Komorebi című operaelőadásukra az összes jegy elfogyott. A hatrészes darab címének jelentése: faleveleken átszűrődő napsugarak. Alapfilozófiájuk a természetközeliség.

A River Stage és a Castle Lounge színpadok tovább színesítik a fesztivál zenei palettáját olyan fellépőkkel mint: DJ Sauce, DJ Ethylen, Ada Kaleh, Ali Nasser vagy Andrey Pushkarev.

A zenei programok mellett a Teleki-birtok évszázados fái között helyet kap még a Forest Library (szabadtéri könyvtár) és a Serenity Meadow (nyugalom völgye), ahol bárki kipihenheti a bohém életérzés fáradalmait. A Feed Your Mind platform előadásai megtornásztatják a leggyakorlottabb elméket.
A 2019-es Awake Fesztiválra jegyeket, bérleteket a tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro és eventim.ro oldalakon lehet vásárolni 209 lejért, vagy 239 lejért táborhellyel.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.