Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bardoc Napok a hétvégén

Bardoc Napok a hétvégén Kultúra

A hétvégén községnapokat szerveznek Bardocon. A közzétett program szerint az esemény a Prima sportegyesület telephelyén, szombaton, július 30-án 10 órától a Lőrincz Zsigmond volt kovásznai polgármester, a falu szülötte és a helybéli focicsapat támogatója emlékének szentelt labdarúgótornával kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés

Délután 3 órakor meg is koszorúzzák a támogató focipálya mellett található emlékművét. 15.30-tól az abásfalvi zenekar szórakoztatja a közönséget, 18 órától megnyitóbeszédek hangzanak el, aztán sorrendben a Hajnalcsillag néptánccsoport, a Háttérzaj együttes, Kolumbán Sanyika és a népszerű Tamás Gábor lépnek színpadra. 22 órától utcabál kezdődik Bíró Jánossal, ami éjfélig tart.

Másnap, vasárnap13 órától térzenével, 16 órától a Csodacsapat és a Citeracsapat műsorával, 16.30-tól a Syncron tánccsoport előadásával várják ugyanoda a szórakozni vágyókat. 18 órától a Bogyor család akusztikus koncertje következik, 19 órától a Dobó néptánccsoport, majd Syntia és Sláger Tibó lépnek fel. A községnapok vasárnap 22 órakor tűzijátékkal zárulnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük