Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jön a Nat Osborn Band

Sepsiszentgyörgyön koncertezik a New York-i Nat Osborn Band. A jeles eseménynek a Szimpla Sepsiszentgyörgy ad otthont ma 20 órától.

Hirdetés
Hirdetés

A Nat Osborn Band egy New York-i együttes, az Atlanti-óceán mindkét partján otthonosan mozog. Osborn „okos, ütős dallamokat ír, amelyek ötvözik az old school Gershwin-korszak dalművészetét a határozottan modern érzékenységgel” (Popdose). Az őt körülvevő zenekar mesteri zenészekből áll, akik mindegyike saját egyedi zenei hangját hozza Osborn ötletes dalaihoz. Nat New Yorkban született és napjainkban is ott él. A város minden energiája a vérében és a zenéjében lüktet, amit magával visz, függetlenül attól, hogy a világ melyik részén lép fel. Stílusa New Yorkhoz hasonlóan a hatások eklektikus keveréke. Egy halom soul és erős adag funk, jazz és indie-rock keveredik egy izgalmas és vibráló eredeti hangzással. A zenekar energikus show-iról vált közismertté, legyen a helyszín egy nagy fesztiválszínpadon, vagy egy fülledt pincehelyiség.

A 2022-es koncertturné keserédes hangulatban indul majd, hiszen az együttes 2021-ben elveszítette egyik tagját. A Damian Niewinski dobos a Covid-19 világjárvány áldozata lett. A zenekar ezt a turnéját az ő emlékének ajánlja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük