Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az Átutazó történetének folytatása

Az Átutazó történetének folytatása Kultúra

Három évtizeddel első lemeze után elkészítette sokak által várt második önálló albumát Udvaros Dorottya. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész a Szent György Napokon is bemutatja lemezét.

Hirdetés
Hirdetés

Az 1985-ben megjelent Átutazó Dés László és Bereményi Géza nagyszerű közös alkotása volt. A közkedvelt művész azért nem akart az Átutazó után újra lemezt készíteni, mert úgy érezte, az akkor előállt ihletett állapot egyszeri és megismételhetetlen – egészen addig, amíg találkozott Hrutka Róberttel, második albumának zeneszerzőjével.
– Azonnal megéreztem, milyen sokoldalú és érzékeny művész, és rögtön meg is kértem, hogy írjon egy dalt az önálló estemre. Ebből végül három dal lett, Bereményi Géza szövegeivel, aminek nagyon örültem, és szép lassan jött a többi is, nagyon könnyen. Így született meg a Majdnem valaki – meséli Udvaros Dorottya.

Udvaros Dorottya koncertjében, Hrutka Róbert vezetésével, egy olyan zenekar működik közre, amelynek tagjai külön-külön is ismert, elismert tagjai a magyar zenei életnek. Az előadásra április 30-án (kedden) 19 órától kerül sor a Tamási Áron Színházban. A teljes árú jegy 40 lejbe, a kedvezményes 20 lejbe kerül. Jegyet váltani a városi jegyirodában és a biletmaster.ro honlapon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük