Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KIÁLLÍTÁS

A Visor Székelyföldi fotófesztivál keretében megrendezett Székelyföldi Fotóklubok 3. Szemléjének szabadtéri kiállítása Barótra, a Diákdombra érkezik. Az április 11-ig megtekinthető tárlatot ma 16 órától Benedek-Huszár János, Barót polgármestere és Vargyasi Levente fotográfus, a Kovászna Megyei Művelődési Központ munkatársa nyitják meg.

 

IRODALMI PÓDIUMMŰSOR

Kedden 18 órától a kovásznai művelődési központban, az Ignácz Rózsa Irodalmi Klub Vers, látod a jövőt? címmel irodalmi pódiumműsort szervez. Meghívottak: Böszörményi Zoltán babérkoszorú- és József Attila-díjas költő, író, az Irodalmi Jelen alapító-főszerkesztője és Varga Melinda József Attila-díjas költő, az Irodalmi Jelen vers- és interjúrovatának szerkesztője. Az est házigazdája Czilli Aranka költő, író, magyartanár. „Úgy érzi, a kortárs magyar irodalom túlságosan szofisztikált, nem önnek írták, unalmas, túl trágár, kellemetlenül érzi magát az irodalmi esteken? Kányádi Sándor volt az utolsó kortárs költő, akit kézbe vett, azóta fonalat veszített, és elment a kedve a kortársak olvasásától? Jöjjön el az irodalmi pódiumműsorunkra, hogy bebizonyítsunk az ellenkezőjét!” – olvasható a meghívóban.

SZÍNHÁZ

A kovásznai művelődési házban március 30-án, szerdán 18 órától a marosvásárhelyi Spektrum Színház és a Maros Művészegyüttes előadásában Tamási Áron: Boldog nyárfalevél (rendező: Török Viola, koreográfus: Varga János); 31-én, csütörtökön 18 órától marosvásárhelyi Spektrum Színház vendégjátéka – Bartis Attila: Amikor… – Bogdán Zsolt kolozsvári Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művész előadásában. Az előadásokra a jegyek ára 25 lej, nyugdíjas- vagy diákkedvezménnyel 20 lej. Tel.: 0267.340.394, 0744.364.250.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük