Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:00 Őrzők nyomában (magyar dokumentumfilm a Csomád-Bálványos természetvédelmi területről, 47 perc), 17:00 Pókember: Nincs hazaút (amerikai sci-fi–akciófilm, magyarul beszélő), 17:45 Moonfall (amerikai–kanadai–kínai akciófilm), 20:00 Cry Macho (amerikai western–thriller, magyar felirattal), 20:00 A világ legrosszabb embere (norvég–francia–svéd–dán–amerikai filmdráma).

BÁBSZÍNHÁZ

Február 3-án, csütörtökön 11 és 18 órától, valamint pénteken 18 órától a Ha Szent György lehetnék…című zenés, maszkos bábjáték tekinthető meg a Cimborák Bábszínház stúdiótermében. Az előadás 6 éven felüli nézőknek szól. A jegyek előfoglalását, szervezett csoportok bejelentkezését a 0755.335.400-ás (Csüdöm Eszter) telefonszámon várják.

SZÍNHÁZ

* Ma, majd pénteken és szombaton 19 órától Maria Wojtyszko: Sam, avagy felkészülés a családi életre (rendező: Bocsárdi László, korhatár: 14+) című előadás látható a Tamási Áron Színház nagytermében, színpadra épített nézőtéren.

* Február 3-án, csütörtökön 19 órától a Vigadó Művelődési Házban Claude Magnier: Oscar című darabját játssza az Udvartér Teátrum. Rendező: Kolcsár József. Jegyárak: 25/20 lej.

MOZGÓDÉLUTÁN

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület – partnerségben a helyi önkormányzat Sportirodájával – a 2022-es év első Mozgó Délutánját szervezi meg a céhes városi sportcsarnokban február 2-án, szerdán 16–18. óra között, a járványügyi előírások betartásával. Az érdeklődőknek lehetőségük lesz asztaliteniszezni, szaladni, gombfocizni a Puskás Ferenc Gombfoci Klubbal, sakkozni a Pro Pectus Egyesülettel, Hodor Enikő által betekintést nyerhetnek az egyensúly-gyermekjóga világába is. A Zöld Nap Egyesületnek köszönhetően gyerekfoglalkozás is lesz, és megismerhetnek a jelenlévők különböző fajátékokat is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük