Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

A BEMUTATÓK HÓNAPJA

Az Andrei Mureșanu Színház (TAM) összeállította 2022 első hónapjának programját, amely a bemutatók hónapjának ígérkezik. A TAM legutóbbi produkciója, az Eugen Gyemant rendezte III. Richárd mellett két új produkciót is láthat a közönség, az egyiket Cristian Ban, a másikat Bobi Pricop rendezésében.

Az év elején az Andrei Mureșanu Színház első előadása Elise Wilk Eltűnések című művének bemutatója Cristian Ban rendezésében: január 14-én, pénteken 19 órakor. Az új előadás egy romániai szász család életének eseménysorozatát hozza elénk, akik különböző körülmények miatt kénytelenek külön élni. A szereposztásban Elena Popa, Sebastian Marina, Anca Pitaru, Mădălina Mușat, Costi Apostol és Iulian Trăistaru színészek szerepelnek. Az előadást január 28-án, pénteken ugyanebben az időpontban is láthatják. Január 22-én, szombaton 19 órakor a TAM legújabb bemutatója, az Eugen Gyemant rendezte III. Richárd lesz látható.

Január 23-án, vasárnap lesz 2022 második bemutatója, a Bobi Pricop által rendezett # acedesiguranță, amely öt színház koprodukciója a fiatalok TikTok-os életéről. A #acedesiguranță egy kísérleti előadás, amelyben egy színész egy kijelölt térben 6–7 nézővel beszélget. Az Andrei Mureșanu Színházban két külön teret alakítanak ki, a koordináló színészek pedig Fatma Mohamed és Costi Apostol lesznek. Az előadás felépítése miatt a nézőtéren legfeljebb 14 néző foglalhat helyet.

A hónap vége felé, január 25-én, kedden lesz látható a Két élőhalott című előadás, amelyet Alexandru Dabija rendezett Vasile Alecsandri szövege alapján.

A színház felhívja a figyelmet, hogy az előadásokra való belépés az érvényes járványügyi előírások szerint történik. Jegyek az eventim.ro oldalon kaphatók.

SZÍNHÁZ

* Ma 19 órától Örkény István: Tóték a Tamási Áron Színház nagytermében.

* Ma 19 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében Claude Magnier Oscar című darabját játssza az Udvartér Teátrum Kolcsár József rendezésében. Jegyár: 25 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük