Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:45 Hibás Ron (amerikai–angol animációs film, románul beszélő), 16:30 Dűne (amerikai–angol–magyar–kanadai sci-fi), 18:00 Perzsa nyelvleckék (orosz–német–belorusz filmdráma), 19:15 Venom 2. – Vérontó ( amerikai akció–horrorfilm, magyarul beszélő).

 

ELMARAD

* A járványügyi helyzetre való tekintettel a Háromszék Táncegyüttes elhalasztja a Rézhúron című előadásának október 25–27. között tervezett vidéki kiszállásait, október 26-án Bodokon, 27-én Olaszteleken mutatták volna be a darabot. Amint a járványhelyzet engedi, megtartják az előadásokat.

* Erdővidék Múzeuma értesíti az olvasókat, hogy a járvány fellángolása okozta állapotra való tekintettel, a mára tervezett Albert Attila fényképeiből berendezett kiállítás megnyitóját bizonytalan időre elhalasztják, de egy későbbi időpontban mindenképpen megtartják.

 

KÖNYVKALAND

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár háromszéki és Brassó megyei gimnáziumi tanulók jelentkezését várja Könyvkaland című olvasásnépszerűsítő vetélkedőjének 2021-es kiadására. Az online versenyen október 19. és december 14. között háromtagú, 5–6. és 6–7. osztályos csapatok vehetnek részt. A résztvevőknek két fordulóban a megadott olvasmányok alapján összeállított feladatlapokra kell válaszolniuk, majd közülük a legjobban teljesítőknek a döntő feladványait kell megoldaniuk. Jelentkezni 2021. november 2-ig – az első feladatlap megoldásainak beküldésével – lehet e-mailben a konyvkaland58@gmail.com címen.

 

ZENE

Október 29-én, pénteken kezdődik Sepsiszentgyörgyön az idei hangversenyévad, az első koncertet a Brassói Szimfonikus Zenekar adja. A hangversenyek helyszíne idén a Tamási Áron Színház nagyterme és a Krisztus király katolikus templom. A jegyeket a városi kulturális szervezőirodában lehet megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük