Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

M-STUDIO

Ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban Andrea Gavriliu Pam param című előadását játssza a sepsiszentgyörgyi mozgásszínház.

KÖNYVBEMUTATÓ

Október 20-án, szerdán 17 órától Köpecen, a református egyházközség imatermében, illetve 19 órától Baróton, a református egyházközség altemplomában Hover Zsolt református lelkipásztor, író (Magyargyerőmonostor) bemutatja Erdélyi szabadságharc 1848–49 című történelmi kalandregényét. A többkötetes szerző könyvében a szabadságharc eredeti eseményeit, helyszíneit dolgozta át olvasmányos és szórakoztató történetté. A kötet a helyszínen megvásárolható, a szerző dedikál.

KÖNYVKALAND

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár háromszéki és Brassó megyei gimnáziumi tanulók jelentkezését várja Könyvkaland című olvasásnépszerűsítő vetélkedőjének 2021-es kiadására. Az online versenyen október 19. és december 14. között háromtagú, 5–6. és 6–7. osztályos csapatok vehetnek részt. A résztvevőknek két fordulóban a megadott olvasmányok alapján összeállított feladatlapokra kell válaszolniuk, majd közülük a legjobban teljesítőknek a döntő feladványait kell megoldaniuk. Jelentkezni 2021. november 2-ig – az első feladatlap megoldásainak beküldésével – lehet e-mailben, a konyvkaland58@gmail.com címen.

TÁNCPRÓBÁK

A Százlábú néptáncegyüttes utánpótláscsapata, az Aprólábak néptáncegyüttes hétfőnként 17–18 óráig tart táncpróbákat. Várnak minden 6–9 év közötti, táncolni, játszani szerető gyermeket. Jelentkezni a 0751.109.751-es és a 0740 810.878-as telefonszámon lehet. Az együttes vezetői: Virág Endre és Imola.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük