Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Raya és az utolsó sárkány (am. animációs film, magyarul beszélő), 16:45 Raya és az utolsó sárkány (románul beszélő), 19:00 Dzsungeltúra (am. kalandfilm, magyarul beszélő), 19:00 Kígyószem: G.I. Joe – A kezdetek (am. akciófilm). Telefon: 0787 526 102; honlap: arta.cityplex.ro.

MESEPERCEK

A sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Mesepercek a kertkönyvtárban címmel keddtől péntekig 10 és 12 óra között a székhelyéül szolgáló épület sarkánál található kiskertben is várja a látogatókat, ahol babzsákokon ülve lehet olvasgatni, könyveket választani, illetve beiratkozásra és kölcsönzésre is van lehetőség. Ugyanott naponta 10.30-tól a könyvtárosok és önkéntes segítőik mesét olvasnak gyermekeknek.

KONCERT

* Augusztus 5-én, csütörtökön 19 órától a Szabadon Eladom csapata először mutatkozik be a nagyközönség előtt a KultúrPark színpadán.

A Szabadon Eladom zenekar Tinca Teddy bluesgitáros és Tamás Dénes író alapítók mellett Pálffy Tibor színésszel, énekessel, Könczey Jenő jazz-zongoristával, Benedek István basszusgitárossal és Pál Gábor dobossal egészült ki. A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken 9–15 óra között, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

* Augusztus 5-én, csütörtökön 19 órától a sepsiszentgyörgyi Vártemplom melletti téren a Kallós Zoltán által gyűjtött dalokból nyújtanak ízelítőt egy kicsit más köntösbe bújtatva őket. Fellépnek: Dénes Dorottya (vokál), Kerezsi Csongor (basszusgitár), Kerezsi Kati (ütőhangszerek), Éltes Áron (szaxofon), Hajdú Loránd (zongora), Dénes Előd (gitár).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük