Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KIÁLLÍTÁS

* Ma 16 órától Kovásznán, a Dózsa György parkban megnyitják a Művészeti Karaván – Révkomárom és Háromszék a fotóművészet tükrében című kiállítást.

* Július 23-án, pénteken 18 órától a Kosztándi Galériában (Gábor Áron tér 4. szám) Dobolyi Annamária művészettörténész megnyitja Benedek-Konrádi Gabriella bécsi képzőművész egyéni kiállítását. Közreműködik Józsa Irén tanárnő és Áda Nóra (zongora).

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:00 Luca (amerikai animációs film, románul beszélő), 16:30 Luca (magyarul beszélő), 18:00 Viszlát, tökfejek! (francia vígjáték), 18:30 Fekete özvegy (amerikai sci-fi), 20:00 Halálos iramban 9. (amerikai akciófilm), 21:00 Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája (amerikai misztikus thriller).

KONCERT

* Július 23-án, pénteken 19 órától a rétyi Kováts András Ifjúsági Koncert-fúvószenekar és a Székely Mikó Kollégium diákkórusainak közös mese és pop-rockzenei koncertjével folytatódik a KultúrPark eseménysorozata. A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 10 és 20 lejes áron 200 belépő lesz elérhető.

* Július 23-án, pénteken 21 órától Free Connection-koncert a kézdivásárhelyi jazzbisztróban.

ELŐADÁS

Pénteken, július 23-án 17 órától tart előadást Ravasz András a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Házban. A kovásznai Kőrösi Csoma Sándor Elméleti Líceum diákja olyan szerkezetet épített, amelynek segítségével a látássérültek bármilyen könyvet el tudnak olvasni. A Vigadóba a Magyar Ifjak Kézdiszékért ifjúsági egyesület hívta el előadást tartani, a szervezésben partner az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete, a Vigadó Művelődési Ház, illetve a Communitas Alapítvány. Az érdeklődők testközelből megnézhetik András találmányát az előadáson. A belépés ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük