Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:30 Nyúl Péter 2. – Nyúlcipő (ausztrál–amerikai animációs kalandfilm, magyarul beszélő), 16:45 Raya és az utolsó sárkány (amerikai animációs kalandfilm, románul beszélő), 18:15 Halálos iramban 9. (amerikai akciófilm, krimi, magyarul beszélő), 19:00 Egyszerű nők (olasz–román dráma), 20:45 A fészek (angol–kanadai romantikus filmdráma), 21:00 Jeges pokol (amerikai akcióthriller).

HUMORKLUB

Ma18 órakor minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót szeretettel várnak a Kónya Ádám Művelődési Ház alagsorába.

KONCERT

*Július 8-án, csütörtökön 18 órától Dévai-Nagy Kamilla előadóművész és Lukácsy Katalin színművésznő műsorára várnak minden kedves érdeklődőt a csernátoni Haszmann Pál Múzeumba. Az előadás a nemzeti összetartozás jegyében született, szervezője a Kárpát-medencei Magyarok Kulturális Egyesület. a belépés ingyenes.

* Július 8-án, csütörtökön 19 órától az Árkosi Művelődési Központ koncerttermében (Bástya Ház) rendkívüli kamarakoncertet tart a Les nimphes à la fontaine trió. Az együttes tagjai a Brassói Transilvania Tudományegyetem Zenetanszékének a tanárai: Alina Nauncef (hegedű), Anca Preda (zongora) és Filip Ignác (fuvola).

A helyek száma korlátozott, jegyeket előre is meg lehet vásárolni a központ székhelyén, Olt utca 6. sz. naponta 9–15 óra között (tel.: 0267.373.651).

Egy jegy ára 20 lej.

TUDÁSTÁR

Július 8-án, csütörtökön 18 órától a Vigadó Művelődési Ház nagytermében Barabás Enikő tart előadást a Csillagok fényében járva címmel, olyan kérdéseket érintve: Mi és mire való az asztrológia és az asztrozófia? Valóban hatnak ránk a csillagok? Előre látható volt-e és mi jelezte a járványt, a változásokat? Mit kell tudnunk 2021-ről, mire figyeljünk, hogy jobban éljünk, jobban érezzük magunkat? Belépés regisztráció alapján. A helyek száma korlátozott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük