Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet iratkozni jazztáborba

Lehet iratkozni jazztáborba Kultúra

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a nagy népszerűségnek örvendő sepsiszentgyörgyi Jazz és Improvizációs Zenei Workshop, a jó hír, hogy idén, augusztus elején megszervezik az eseményt.

Idén, a sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház és a MUKKK Kulturális és Ifjúsági Egyesület augusztus 8–15. között rendezi az egyéni hangszeres oktatást, jazzelmélet-, jazztörténeti órákat, zenekari gyakorlatokat és örömzenélést is magába foglaló tábort, amelynek ez lesz a 14. kiadása.
Lázár-Prezsmer Endre szervező, lapunk érdeklődésére elmondta, a helyek száma korlátozott, így érdemes minél hamarabb jelentkezni, ugyanis mivel sok az érdeklődő, már július végén lezárják az iratkozást. Érdeklődni, jelentkezni a 0742.769.628-as telefonszámon, vagy az endrelazar@yahoo.com e-mail-címen lehet.

Hirdetés
Hirdetés

– A tanárok közül, idén Máthé László basszusgitáros számít új vendégnek, ő először oktatja nálunk a basszusgitárosokat, nagybőgősöket. A zongorát, jazzelméletet Márkus Tibor oktatja, Kovács Linda és Horváth Cintia az énekeseket, Juhász Gábor a gitárosokat, Tóth Viktor a szaxofonosokat, fúvósokat, Kovács Ferenc a hegedűsöket, Jeszenszky György pedig a dobosokat, ütőhangszereseket.
Az órák a Plugor Sándor Művészeti Líceumban zajlanak majd, illetve a Kultúrkertben is sor kerül a szokásos tanár–diák koncertekre – részletezte Lázár-Prezsmer.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük