Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 18 órától a sepsiszentgyörgyi LibriM Könyvudvarban mutatják be Ágoston Annamary Utazás a szíved körül című önéletrajzi és motivációs könyvét. A szerzővel Józsa Zsuzsanna szerkesztő beszélget, közreműködik klarinéton Mátyás Ferenc műkedvelő klarinétos.

 

TUDÁSTÁR-ELŐADÁS

Ma 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében Bernád Ilona tart előadást Női szerepek, egészség, öngyógyítás a néphagyományunkban címmel. Belépés regisztráció alapján.

 

IRODALMI KARAVÁN

Negyedik alkalommal indul felolvasókörútra az Erdélyi Híradó Kiadó és az Erdélyi Magyar Írók Ligája június 22. és 24. között. Három fiatal erdélyi szerző lép közönség elé: André Ferenc költő, műfordító, slammer, Láng Orsolya költő, író, műfordító és Varga László Edgár költő, író, újságíró. A fellépőkkel Codău Annamária irodalomkritikus, a marosvásárhelyi Látó szépirodalmi folyóirat szerkesztője beszélget Sepsiszentgyörgyön szerdán 18 órától a Tein Teaházban, Kovásznán csütörtökön 17 órától a Városi Művelődési Házban.

 

KŐRÖSI CSOMA SÁNDOR NAPOK

A járványhelyzetre való tekintettel az idén július 1–3. között rendezik meg a Kőrösi Csoma Sándor Napokat, illetve azon belül: a Kőrösi Csoma Sándor – Az idők arcai című tudományos konferenciát. Ott mutatják be legújabb, Kőrösi Csoma Sándor – Sorskérdések című kötetet is. A konferencia színhelye: Csomakőrös – Debreczi Panzió. A teljes műsor rövidesen elérhető a Kőrösi Csoma Sándor Egyesület Facebook-oldalán. Jelentkezési e-mail-címek: fradieva@yahoo.com és demeseva56@gmail.com

 

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 17:00 Raya és az utolsó sárkány (am. animációs kalandfilm, magyarul beszélő), 17:00 A nevek dala (kan.–ang.–ném. filmdráma), 19:30 – Szörnyella (am. vígjáték), 19:30 Zűrös kettyintés avagy pornó a diliházban (rom. vígjáték).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük