Felhívás!

AJÁNLÓ

SZÍNJÁTSZÁS

Ma és holnap 18 órától lesz látható a kovásznai művelődési központban a Kőrösi Csoma Sándor Diákszínpad legújabb előadása, a Lackfi János művei alapján készült Örök. Rendező: Molnár János. A helyek száma korlátozott, ezért kérik, hogy lehetőség szerint előre jelezzék részvételi szándékukat a 0744.364.250-es telefonszámon.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ozsdolán, a kultúrotthonban május 6-án, csütörtökön 18 órai kezdettel mutatják be Salamon Ferenc: A kézdiszéki kisállattartás történetéből című könyvét. A szerzőt dr. Constantinescu Hermann beszélteti.

HANGVERSENY

Az idei hangversenyévad következő koncertjére május 7-én, pénteken 19 órától kerül sor a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében. Ezúttal a Plugor Sándor Művészeti Líceum kórusainak és zenekarainak közös műsora örvendezteti meg a közönséget. Az előadásra érvényesek a 2020/2021-es hangverseny­évadra váltott bérletek, emellett szabadeladásban is lehet jegyeket vásárolni a kulturális szervezőirodában, a teljes árú jegy 30, a kedvezményes 15 lejbe kerül. A bérlettel rendelkező nézőknek az előadás előtti napokon helyjegyet kell váltaniuk a városi jegyirodában, tel.: 0267.312.104.

KIÁLLÍTÁS

Május 8-ig látogatható a kovásznai művelődési ház Ignácz Rózsa-termében Bányai-Szabados Katalin nagyváradi képzőművész egyéni tárlata. A festményeiről, grafikáiról, linómetszeteiről ismert alkotónak az 2020-as országos karanténidőszak alatt készült, nagyméretű, horgolással készült műalkotásait lehet megtekinteni. A kiállítást a nagyváradi Tibor Ernő Galériával társszervezésben hozták tető alá, a belépés ingyenes.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.