Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

HÁROMSZÉKI ÍROTT TOJÁSOK

* A héten a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban elkezdődik a húsvéti készülődés. Szerdán, csütörtökön és pénteken 15–17, kedden pedig 17–19 óra között – az egészségügyi előírások szigorú betartásával, alkalmanként tíz-tíz fő részvételével – tartják az immár hagyományos nagyheti tojásírást.

Ma 11 órakor a múzeumkertben megnyílik a Kovászna Megyei Művelődési Központ Háromszéki írott tojások című pannókiállítása, amely Kakas Zoltán azonos című könyvéhez kapcsolódik. A megnyitón Kakas Zoltán és Dimény-Haszmann Orsolya tart előadást, melyet Vargyasi Levente videóra rögzít, s már aznap délután megtekinthető lesz a Kovászna Megyei Művelődési Központ Facebook-oldalán.

* A Kovászna Megyei Művelődési Központ és a kovásznai Városi Művelődési Ház közös szervezésében ma 17 órától a kovásznai Művelődési Ház udvarán megnyitják a Háromszéki írott tojások című szabadtéri kiállítást. A kiállítás április 15-ig tekinthető meg.

KIÁLLÍTÁS

Március 31-én 18 órától a Vigadó Művelődési Ház galériájában megnyitják Kozma Viola Színfoltok című kiállítását. Moderátor: Nánia Hanna. Belépés díjtalan, a helyek száma korlátozott. Előzetes regisztráció: 0730.600.279.

GRÚZ NEMZETI EST

A Zöld Nap Egyesület április 1-én, csütörtökön 18 órakor a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermében Grúz nemzeti estet szervez. Az est házigazdája Ana Jgerenaia, a Heal the earth, reloaded edition! projekt grúz önkéntese lesz. Az este folyamán a résztvevők megismerkedhetnek többek között az ország kultúrájával, történelmével, nyelvével és hagyományaival. Belépés regisztráció alapján.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük