Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

16:30 Lassie hazatér, ném. családi kalandfilm, r. b., 16:45 Lassie hazatér, m. b., 19:00 Corpus Christi – len. filmdráma, m. f., 19:15 Seveled, magyar romantikus vígjáték.

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház nagytermében február 11-én, 12-én, 14-én és 15-én 19 órától (színpadra épített nézőtérrel) Radu Afrim: Amikor telihold ragyog a turkáló felett.

KÖNYVBEMUTATÓ

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács sepsiszentgyörgyi irodájában ma 13 órától A gidófalvi Kolcza tanya című könyvet bemutatja szerzője, G. Szabó Ferenc és Kolcza István, a Kolcza család leszármazottja.

HÁZASSÁG HETE

*A sepsiszentgyörgyi vártemplom gyülekezeti termében ma 18 órától Ezerszer is igen! A házasság szakítópróbái címmel dr. Kondor Ágota előadó értekezik. Február 14-én 10 órától hálaadó istentisztelet, a 10., 25. és 50. házassági évfordulósok köszöntése.

Az unitárius templomban ma 18 órától IGENek és NEMek: hol vannak a határaink? – Balázs Réka és Papp Adolf családterapeuták előadása. A programokon részt vevő párok között kisorsolnak egy wellnesshétvégét.

* Ma Ürmösön az unitárius szeretetotthonban 17 órától Lennél újból a párom? – interaktív játékok pároknak és házaspároknak Bogyor Izabella gyógypedagógus, mentálhigiénés szakember (Barót) és Demeter Mária szociális szakértő, tanácsadó (Barót) vezetésével.

* Baróton a vasárnapi biliárdversenyre, amelyet a vállalkozói központban, a BVSC biliárdszakosztálya szervezésében tartanak, előzetesen Lázár Zoltánnál kell jelentkezni a 0746 900 944-es telefonon.

TÁNC

A Háromszék Táncegyüttes Rézhúron című előadását ma 19 órától Kovásznán a művelődési központban, 12-én 19 órától Zabolán a kultúrotthonban játssza. Jegyek Zabolán előadás előtt a helyszínen, Kovásznán a művelődési ház jegypénztáránál kaphatók, foglalni a 0744.364.250-es telefonszámon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük