Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

16:15 Trollok a világ körül – amerikai animációs vígjáték, kalandfilm 94 perc, 3D – románul beszélő, 16:30 Trollok a világ körül – magyarul beszélő, 19:00 Corpus Christi –lengyel filmdráma, 115 perc – román felirattal, 19:15 Miután összecsaptunk – amerikai romantikus film, 105 perc – magyarul beszélő.

HÁROMSZÉK TÁNCEGYÜTTES

Rézhúron c. előadásukat ma 19 órától a nagyajtai művelődési házban mutatják be, holnap 19 órától a nagybaconi kultúrházban. Erdély legszebb tájainak folklórkincsében vándorolnak tánccal, muzsikával.

SZÍNHÁZ

* Bemutatóra készül az M Studio: a Pam param című előadást, a decemberi online premiert követően januárban már közönség előtt is játssza a társulat: a bemutatóra január 15-én illetve 16-án kerül sor, további előadások január 22-én, 24-én, valamint 30-án.

* Elkészült A műsor nevű színházi beszélgetéssorozat első adása, melyet január 18-án, hétfő este 7 órától a Tamási Áron Színház nagytermében vetítenek a résztvevő színészek jelenlétében.

* Martin Crimp A többit már láttad a moziban című kortárs darabját Botos Bálint rendezte, aki korábban A társadalom támaszai című előadást vitte színre Sepsiszentgyörgyön. Martin Crimp darabja Euripidész egy kevésbé ismert klasszikus tragédiájának átirata, mely Oidipusz családja történetének egy megrázóan kegyetlen és fájdalmas epizódját meséli el. A rendező mindenkinek ajánlaná ezt a produkciót, akit foglalkoztat, hogy milyen döntéseket hoz a saját éltében, és hogy ezek a döntések hogyan hatnak ki a szűk és tág környezetére. Az előadást a nagyszínpadon láthatja a közönség január 14-én, 16-án és 20-án 19 órai kezdettel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük