Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

FILMVETÍTÉSEK

* Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os emlékparkban (a Kónya Ádám Művelődési Ház udvarán) a jövő heti filmvetítések: augusztus 11-én, kedden 21 órától (esőnap: szerdán): Seveled (2019, magyar); augusztus 13-án, csütörtökön 21 órától (esőnap: szombat): Mindenki tudja (2018, spanyol–francia–olasz). Jegyeket 10 és 5 lejes áron a Művész mozi jegypénztárában lehet váltani hétfőn, szerdán és pénteken 12–20, kedden, csütörtökön és esőnap esetén 14–22 óráig.

* Kovásznán, a művelődési ház udvarán augusztus 12-én, szerdán 21 órától (esőnap: csütörtök) a Remélem legközelebb sikerül meghalnod 🙂 című filmet vetítik 12 éven felülieknek. A belépő ára 10 lej. Helyfoglalás, előzetes regisztráció a culturacv@gmail.com e-mail-címen, a 0267 340 394-es vagy a 0762 674 516-os telefonszámon.

 

ELŐADÁS

 

Augusztus 11-én, kedden 18 órakor Erdővidék Múzeuma kertjében Kik éltek, hogyan éltek Baróton? címmel megtartják a település különböző részei bemutatását célzó sorozat első találkozóját, melyen a Gát, a Kulcsár és a Híd utcákról esik szó. „Kiemelten hívjuk és várjuk mindazokat, akiknek a három utca bármelyikéhez valamilyen emlékük fűződik, esetleg éltek is ott akár ők, akár szüleik, nagyszüleik, rokonaik, és az emlékek minél jobb felidézéséhez jó szívvel vesszük, ha fényképeket is hoznak” – áll a felhívásban. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

 

KIÁLLÍTÁS

 

A sepsiszentgyörgyi MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótér jelenlegi helyzetre reagáló, :a gyűjtemény A (soha véget nem érő) készenléti állapot idején című kiállítása szeptember 4-ig látogatható, hétköznap keddtől péntekig 11–19 óra között.

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük