Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

TÁNC

A Székely Nemzeti Múzeum kertjében esedékes szabadtéri előadására júliusban is várja közönségét a Háromszék Táncegyüttes. A Rézhúron című produkció július 4-én, szombaton 18 és 20 órától (esőnap: július 5-én, vasárnap 18 és 20 órától) látható. Zenei szerkesztés: Fazakas Levente, koreográfia: Tekeres Gizella, Melles Endre, színpadi szerkesztés: Ivácson László. A nézők beléptetése a járványügyi protokoll miatt már 17.30-kor, illetve 19.30-kor, fél órával a kezdés előtt megkezdődik, helyfoglalás az érkezés sorrendjében. A járványügyi előírások betartása kötelező.

TŰZZSONGLŐR-PRODUKCIÓ

Az M Studio július 14-ig szabadtéri tűzzsonglőr-produkcióval várja a sepsiszentgyörgyi közönséget a város különböző negyedeiben: július 4-én, szombaton a főtéren (július 5-e esőnap: ha valamelyik betervezett napon esik az eső, az adott helyszín tolódik egy nappal). Az előadások 21.30-tól kezdődnek, a produkció időtartama 20 perc.

HITÉLET

A szentgyörgyi Krisztus király-plébánián pénteken 17 órától a szentségimádást a rózsafüzér-csoportok tagjai vezetik. 22 órától virrasztás kezdődik, amely 6.30-kor szentmisével zárul. A virrasztást a Mária Rádió közvetíti.

UDVARTÉR TEÁTRUM

A kézdivásárhelyi színház Koffi Kwahulé Sörfőzde című, 15 éven felülieknek szóló darabjával búcsúzik az idei évadtól, melyet Mátray László rendezésében láthat a közönség. Helyszín: Wegener Park, belépés a Millennium Park felőli bejáratnál. Bemutató szombaton 20.30-tól, a következő előadásra július 5-én, vasárnap 20.30-tól kerül sor.

FOTÓKIÁLLÍTÁS

Dienes Andor Háromszéktől Hollywoodig című kiállítása ismét látogatható a kovásznai Kádár László Képtárban. Nyitvatartás hétköznapokon 11–16 óráig, a belépés ingyenes. További információk a 0770.420.087-es vagy a 0267.340.394-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük