Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Kedd 16:30 Sonic, a sündisznó, jap.-am.-kan. animációs kalandfilm, 17:00 Latte és a titokzatos varázskő, ném. animációs kaland, 18:30 A vágyak szigete, am. misztikus, horror, 18:45 Miami Bici, rom. vígjáték, 20:45 Richard Jewell balladája, am. dráma, 21:00 Tipografic majuscul, rom. dráma.

ÍRÓ-OLVASÓ TALÁLKOZÓ

Ma 18 órától a Vigadó dísztermében Isten, az ördög és a lusta dög címmel író-olvasó találkozóra kerül sor. Molnár Vilmos íróval és Muszka Sándor költő, íróval Dimény H. Árpád beszélget.

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi TÁSZ nagytermében ma 19 órától Bertolt Brecht: Koldusopera (Háromgarasos opera) című előadása (rendező: Bocsárdi László).

FAPADOS KÁVÉHÁZ

Betegség miatt elmarad a Csíki Játékszín színésznője, Dálnoky Csilla mára tervezett előadása. Helyette László Zsuzsa Hommage Édith Piaf című önálló estjét tekinthetik meg az érdeklődők.

KÖNYVBEMUTATÓ

Kisgyörgy Zoltán Alsó-Háromszék. Sepsiszék, Oltfej és Bodzavidék című könyvét ma 18 órától Rétyen a kultúrházban mutatja be Dombora Lehel polgármester, turisztikai szakértő.

KABARÉ

A marosvásárhelyi Hahota Társulat Megáll az ész című szilveszteri produkcióját Kovásznán ma 17 és 20 órától a művelődési központban; Kézdivásárhelyen február 26-án, 27-én és 28-án 17 és 20 órától a Vigadóban láthatja a közönség.

TÉLTEMETÉS

A Guzsalyas Alapítvány szervezésében ma 17 órától farsangfarki felvonulásra és mulatságra kerül sor Sepsiszentgyörgyön. Indulás a Míves Ház elől, zenél a Folker együttes.

TORTOMA

Ma 19 órakor, Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében 20 év Fókusz és Tortoma – önképzés Erdővidéken címmel beszélgetés a Tortoma Önképzőkör szervezőivel, házigazdáival. Házigazda: Tatár Zsuzsanna ny. magyar nyelv és irodalom szakos tanárnő.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük