Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

László Attila első önálló estje

László Attila első önálló estje Kultúra

Eltelt egy kis idő, amióta a kézdivásárhelyi fiú megnyerte a Csillag születik tehetségkutatót, fellépéseinek száma azóta csak nő. Az itthoniak szívébe már belopta magát, de már több országban turnézott Európában és az óceánon túl is, kedvenc helye Ausztrália. László Attilával beszélgettünk, akiről elképzelhető, hogy egyszer talán egy zenekar tagjaként bukkan fel. Most erdélyi turnén vesz részt.

– Kilenc év telt el azóta, amióta megnyerted a Csillag születik tehetségkutatót. Mit csinálsz most? Hogyan alakult az életed?

– Változatlanul a zene tölti be az életemet. Azóta is folyamatosan a zene világában próbálok érvényesülni, fejlesztem magamat, saját dalokat írok, számos helyen lépek fel.

– Több külföldi turnéd is volt. Mesélj róluk! Melyik a kedvenc?

– Hála Istennek, nagyon sok helyre sikerült eljutnom. Európában és az óceánon túl is énekeltem az ottani magyar közösségeknek. A kedvenc helyem Ausztrália, oda mindig szívesen megyek.

– Egy régebbi interjúdban olvastam, hogy tinisztárt akartak faragni belőled, de te ezt nem engedted. Mi volt az oka ennek?

– Igazából ez csak ötlet volt az akkori menedzsmenttől, de nekem nem annyira tetszett. Nem éreztem magaménak a szerepet. Ma is tartózkodom a celebkedéstől.

– Hogyan akarod, hogy tekintsenek rád az emberek?

– Azt szeretném elérni, hogy tiszteljenek, elismerjék a munkámat. Úgy gondoljanak rám, mint olyan emberre, aki értékeket akar képviselni.

– Mit csinálsz szabadidődben?

– Szívesen biciklizek, sétálok, segédkezem az otthoni munkákban.

– Adódtak érdekes helyzeteid rajongóiddal?

– Nem nagyon tudok ilyen dolgokról beszámolni, mivel szerencsére nem történt semmi rossz még. Sokszor jelennek meg érdekes emberek egy-egy fellépésen, de ez vele jár.

– A verseny alatt kialakult kapcsolataid ma is segítenek előre?

– Mindössze egy versenyzővel tartom a kapcsolatot, de vele is ritkán találkozom, ő Krizbai Teca.

– Mit gondolsz, egy 1–10-es skálán hol tartasz ma a pályádon?

– Jelenleg úgy érzem, 4-5-nél tartok. Nagyon sok dolgom van még, tudom, egyre jobban és minőségi szinten akarom ezt csinálni, akár majd egy zenekarban is el tudom képzelni a folytatást. Saját dalokat, videoklipeket szeretnék, minél többet.

A kézdivásárhelyi születésű László Attila 2020 februárjában első alkalommal vesz részt erdélyi körúton. A többállomásos turné egyik megállója Sepsiszentgyörgy, melynek az unitárius templom nyújt otthont február 28-án 19 órától. Ezt követően március 1-jén a Vigadóban lép fel 16 órától. A belépődíj 25 lej. Az Én és a zongorám önálló est Magyarországon már négy telt házas koncertet jegyez.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
    • User
      Dátum: 2020. február 26., 15:23
      ÉRTÉKELÉS: -1

      Tisztelt érdeklődők,

      a következő változások történtek: Sepsiszentgyörgy, Unitárius templom, február 28-án 18 óra, valamint
      Kézdivásárhelyen, Vigadó Művelődési házban, március 1-én 19 órától. Megértésüket köszönjük!

      Szervezők

  • User
    Dátum: 2020. február 26., 7:47
    ÉRTÉKELÉS: 5

    Szerintem Attila bar hol lep fel mindenhol sok a rajongoja ❤️A kozelmultban pontosabban februar 15 en És 16 an Melbournebe a Korona Csardaban volt szerencsenk mind a ket nap ott lenni És gyonyorkodni És elvezni a jo hangulatot amit Attila teremtett És ami meg jobban felvitte a hangulatot hogy nem csak Magyar dalokat adott elo hanem angoldalokat is ❤️Szeretettel kivanunk neki tovabbi sok sikert palyafutasan a mielobbi viszontlatas remenyeben Ternovac Edit És Denes❤️

  • User
    Dátum: 2020. február 26., 21:27
    ÉRTÉKELÉS: -2

    Gratulálok László Attilának a kitartó munkájáért és további sok sikert kívánok Neki! A tavalyi (2019) kolozsvári fellépése a Kolozsvári Magyar Napok zárónapján nagyon jól sikerült, de csupán egy (1) órát tarthatott. Aztán nemsokára megtudtam, hogy e csodálatos hangú fiatal székelyföldi származású énekes tervbe vett egy erdélyi turnét kolozsvàri fellépéssel is, nagyon
    vártam az itteni ismerőseimmel együtt, de valamilyen okból ez nem történhetett meg. Reméljük, hogy hamarosan itt, a kincsesvárosban is teltházas koncerten láthatjuk – hallhatjuk László Attilát!

  • User
    Dátum: 2020. február 27., 3:02
    ÉRTÉKELÉS: -2

    Február 28 – Péntek Sepsiszentgyörgy
    Sepsiszentgyörgyi Unitárius Egyházközség 18.00 – 20.00

    Február 29 – Szombat Csíkszereda
    Casa de Cultură a Sindicatelor & Művészetek Háza 18.00 – 20.00

    Március 1 – Vasárnap Kézdivásárhely
    Vigadó Művelődési ház 19.00 –