Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

VIGADÓ

Ma 18 órától a nagyteremben a Kézdivásárhelyi Tanulók Klubjának karácsonyi koncertje. Belépő: regisztráció alapján.

MÚZEUMBARÁTOKNAK

A Székely Nemzeti Múzeum 2020. január 1-jétől már nem fogad látogatókat, a Kós Károly tervezte épületegyüttesben felújítás kezdődik. A felújítás alatt a múzeum a Lábasház emeletén működik majd: kiállítások, könyvbemutatók, kamarazene-koncertek sorozatával tartják majd a kapcsolatot a nagyérdeművel és a Szent György Napokon is aktívak maradnak. Az ünnepi időszakban a következő program szerint látogathatóak kiállításaik: december 24-én, kedden 9 órától 14 óráig, december 25–26-án (szerda, csütörtök) zárva tart, december 27-én, pénteken 9 órától 16 óráig, december 28–29-én (szombat, vasárnap) 9 órától 14 óráig, december 30-án, hétfőn zárva tart, december 31-én, kedden 9 órától 14 óráig.

BÁL

A helyi RMDSZ segítségével a tamásfalvi ifjúság karácsonyi bált szervez december 25-én 20 órától a székelytamásfalvi kultúrotthonban. A zenét a Centi-Band biztosítja.

TÁNCHÁZ

A karácsonyi táncház december 27-én, pénteken 22 órától kezdődik a Tamási Áron Színházban. Házigazdák: Ádám Julcsi és Melles Endre. Muzsikál a Heveder zenekar és a Folker együttes.

BÁBSZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház meghív minden, az ünnepre hangolódó kicsit és nagyot december 24-én, szenteste 17 órától a Háromszék Táncstúdióba angyalváró előadására. Az Ég ím akkor ölelkezett a Földdel… című előadás betlehemes játék bábokkal, amelyet minden 3 év fölötti nézőnek ajánlanak. A belépés díjtalan. Játsszák: Lanstyák Ildikó, Vincze Tímea, Nagy Lázár József; rendező: Nagy Lázár József; báb- és díszlettervező: Simó Enikő; énektanár: Simon Piroska; báb- és kellékkészítők: Zayzon Ádám és László Attila; technikusok: Nagy Nándor Zoltán, Péter Előd, Szanday Csongor.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük