Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KONCERT

Ma 18 órától a Bástya-házban az Árkosi Kulturális Központ rendkívüli kamarazene-koncertet szervez. Fellép Alina Nauncef (hegedű) és Liliana Iacobescu (zongora). Műsoron Corelli-, Ponce-, Ritter von Gluck- és Prokofiev-művek. Belépő: 10 lej.

TORTOMA

Október 8-án, kedden 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében Egy lépéssel közelebb – Az én Caminóm címmel Benkő László baróti zarándok tart vetített képes úti beszámolót. Házigazda: Hoffmann Edit muzeológus.

SZÍNHÁZ

Az utóbbi évek egyik legnagyobb szabású produkciójának bemutatójára készül a sepsiszentgyörgyi színház: Bertolt Brecht Koldusoperáját (Háromgarasos operáját) a Szegedi Szabadtéri Játékokkal együttműködésben állította színpadra a társulat Bocsárdi László rendezésében. A produkció az eredeti szövegkönyvhöz hűen, három felvonásban kerül bemutatásra Sepsiszentgyörgyön október 8-án, kedden 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében. Az előadásra jegyek válthatók a központi jegyirodában és a biletmaster.ro honlapon.

JÓGATANFOLYAM

Intenzív elméleti és gyakorlati integráljóga-tanfolyam indul kezdők számára Sepsiszentgyörgyön. A megnyitó előadásra október 15-én, hétfőn 18.30-tól kerül sor a Míves Házban. A belépés ingyenes. A kurzusokat minden kedden 17 órától tartják a Szakszervezetek Házának (Grigore Bălan út 1. sz.) 4-es termében, október 16-tól kezdődően. Az első hónap ingyenes, iratkozni decemberig lehet. További tájékoztatás a 0755.510.772-es telefonszámon kérhető.

 

KÖNYVBEMUTATÓ

Október 9-én, szerdán 18 órától a sepsiszentgyörgyi Tein Teahouse látja vendégül Lövétei Lázár László József Attila-díjas költő, esszéíró, műfordítót idén megjelent, Miféle harag című verskötetének bemutatója apropóján. A rendezvényen a szerző beszélgetőtársa Szonda Szabolcs műfordító, könyvtárigazgató.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük