Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16.30 A kis kedvencek titkos élete 2. (am., animációs kaland, 86 p., m. sz.); 17.00 Hercegnő csodaországban (or. animációs családi, 75 p., r. sz.); 18.15 Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása (am.akcióthriller, 120 p., m. sz.); 18.30 Remélem, legközelebb sikerül meghalnod (magyar thriller–dráma, 96 p.); 20.30 Az aranypinty (am. vígjáték, dráma, 149 p.); 20.45 Rambo V. – Utolsó vér (am. akcióthriller, kaland, 100 p.).

 

TORTOMA

Ma 19 órakor Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében Digitális valóság címmel Bocz Hunor-Chris (Barót), az Oxfordi Egyetem mérnöki karának negyedéves hallgatója tart vetítéssel egybekötött, tapasztalatait megosztó előadást tanulmányi éveiről, és a reáltudományok területén végzett munkájáról. Házigazda: Demeter Zoltán.

 

BÚCSÚ

A sepsiszentgyörgyi Szent Gellért-plébánia búcsúünnepe ma 18 órától kezdődik. Szónoka dr. Vencser László atya.

 

EZÜST AKADÉMIA

A Sapientia – Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Kara a 2019/2020-as tanévére is meghirdeti oktatási programját az 50 év fölötti korosztálynak. A regisztráció ma 9 órától kezdődik, Szentgyörgyön a városimázs-irodánál, Kézdivásárhelyen a Zöld Nap Egyesület székhelyén 9–15 óráig lehet benyújtani a helyszínen kitöltendő nyomtatott űrlapokat.

 

KONCERT

A magyarországi Kiss Kata Zenekar ma 11.30-tól a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében, 18 órától Kovásznán, az Ignácz Rózsa-teremben várja a közönséget korosztálytól függetlenül. A zenekar egyedi módon ötvözi a magyar népzenét a modern stílusirányzatokkal, a popot, a rockot, a jazzt és a rapet házasítja a magyar népi kultúra örökül ránk hagyott kincseivel. Zenéjük célja, hogy az Y és Z generáció se engedje el a füle mellett a népdalokat, emellett pedig összefogni a magyarságot, erősíteni a nemzeti identitást. A belépés díjtalan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük