Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16.30 A kis kedvencek titkos élete 2. (amerikai, animációs kalandfilm, 86 p., magyar szinkron); 17.00 Hercegnő csodaországban (orosz, animációs családi film, 75 p., román szinkron); 18.15 Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása (amerikai akcióthriller, 120 p., m. sz.); 18.30 Remélem, legközelebb sikerül meghalnod (magyar thriller–dráma, 96 p.); 20.30 Az aranypinty (amerikai vígjáték, dráma, 149 p.); 20.45 Rambo V. – Utolsó vér (amerikai akcióthriller, kalandfilm, 100 p.).

TORTOMA

Szeptember 24-én, kedden 19 órakor, Erdővidék Múzeuma Kászoni Gáspár-termében Digitális valóság címmel Bocz Hunor-Chris (Barót), az Oxfordi Egyetem mérnöki karának negyedéves hallgatója tart vetítéssel egybekötött, tapasztalatait megosztó előadást tanulmányi éveiről és a reáltudományok területén végzett munkájáról. Házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

KONCERT

Háromszéken koncertezik a magyarországi Kiss Kata Zenekar. Az összetartozást szorgalmazó együttes szeptember 24-én, kedden 11.30-tól Sepsiszentgyörgyön, a Székely Mikó Kollégium konferenciatermében, 18 órától Kovásznán, az Ignácz Rózsa-teremben várja a közönséget korosztálytól függetlenül. A zenekar egyedi módon ötvözi a magyar népzenét a modern stílusirányzatokkal, a popot, a rockot, a jazzt és a rapet házasítja a magyar népi kultúra örökül ránk hagyott kincseivel. Zenéjük célja, hogy az Y és Z generáció se engedje el a füle mellett a népdalokat, emellett pedig összefogni a magyarságot, erősíteni a nemzeti identitást. A koncertekre a belépés díjtalan.

VILLÁMCSŐDÜLET

Ma 16 órától a kézdivásárhelyi sportcsarnok előtti téren, a Zöld Nap Egyesület és a Bod Péter Tanítóképző szervezésében Szól a kakukk Rodostóban címmel villámcsődületet tartanak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük