Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 16:30 Csodapark (magyarul beszélő amerikai animációs film); 16:15 Kópé (románul beszélő kanadai–amerikai animációs családi film); 18:00 Az – Második fejezet (amerikai–angol horror);18:15 Az aranypinty (amerikai vígjáték, dráma); 21:00 Downton Abbey (angol dráma); 21:00 Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása (magyarul beszélő, amerikai akcióthriller).

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház a Móricz Zsigmond Barbárok és Az utolsó betyár novellái alapján készült Barbárok című előadását kedden 19 órától a nagytermi színpadra épített nézőtéren játssza. Rendező: Hegymegi Máté.

KIÁLLÍTÁS

Sepsiszentgyörgyön, a Székely Nemzeti Múzeumban szeptember 18-ig látogatható a Szerzetesek asztalánál című kiállítás. A kiállítás katalógusát, amely sok képpel, közérthető, élvezetes stílusban vezeti végig az olvasót az európai és a magyar szerzetesi gasztronómia világán, meg lehet vásárolni a múzeumboltban, ára 30 lej.

PULZART 7

A hetedik pulzArt kortárs művészeti fesztivál előadásaira szóló jegyek a sepsiszentgyörgyi városi kulturális szervezőirodában és a biletmaster.ro webáruházban kaphatóak. A szeptember 19–22. közötti esemény kínálatában az érdeklődők számíthatnak koncertekre, színházi előadásokra, bábelőadásra, kiállításokra, irodalmi programokra, filmvetítésre és műhelymunkákra egyaránt. Nyolc programpontra lehet belépőt váltani a városi kulturális szervezőirodában, a jegyek ára 10 és 30 lej között mozog. A diákok és nyugdíjasok 50 százalékos kedvezményben részesülnek, a kedvezményes jegyek kiváltása csak személyesen, diákigazolvány vagy nyugdíjszelvény felmutatásával lehetséges a hétfőtől csütörtökig 9–16, péntekenként 9–13 óráig nyitva tartó kulturális szervezőirodában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük