Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 17 órától a szotyori faluházban Bernád Zoltán mentálhigiénés szakember bemutatja Köztes lét avagy köztes helyzetállapotok című könyvét.

TÁNCHÁZ

Ma és holnap 20 órától a Tamási Áron Színház előcsarnokában ünnepi táncházat szervez a Háromszék Táncegyüttes, a Lajtha László Alapítvány és a Kónya Ádám Művelődési Ház.

SZÍNHÁZ

A kovásznai Pokolsár Egyesület színjátszó csoportja május 4-én, szombaton 20 órától a székelytamásfalvi kultúrotthonban bemutatja Tamási Áron Tündöklő Jeromos című háromfelvonásos színművét.

SZÉKELY NEMZETI MÚZEUM

A Székely Nemzeti Múzeum a Szent György Napok rendezvénysorozatához kapcsolódva rendkívüli nyitvatartással és programokkal várja az érdeklődőket. Az intézmény május 4–5-én, szombat–vasárnap 10–17 óra között látogatható. Az alábbi időpontokban ingyenes látogathat a Szerzetesek asztalánál című új időszakos kiállítás. Szombat, 11 óra: A Szerzetesek asztalánál gyerekszemmel – barangolás a teák és mézek világában; 14 óra: Felnőttként a Szerzetesek asztalánál – Szabó Lajos kanonok, Szent József Plébánia: Egyház és hagyomány, Ostya és misebor; 16 óra: Séta a szerzetesek asztala körül – bor- és nyújtódi kézműves sajtok kóstolója. Vasárnap, 11 óra: A Szerzetesek asztalánál gyerekszemmel – mártsunk gyertyát, formáljunk viaszt!; 14 óra: Felnőttként a Szerzetesek asztalánál: Klárik László, Ezerjófű tanya: Permakultúra és fenntarthatóság, Finomságok a tanyáról; 16 óra: Tárlatvezetés Sántha Imre Géza művészettörténésszel; bor- és nyujtódi kézműves sajtok kóstolója.

KIÁLLÍTÁS

Ma 17 órától az Erdélyi Művészeti Központban: Hegedűs Enikő művészettörténész megnyitja Hervai Katalin grafikus kiállítását. Közreműködik: Sebestyén-Lázár Enikő (szoprán) és Kőműves-Bokor Zsuzsa (zongora).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük