Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

16.15 Tea kabalák (kín. animációs film, r. sz.); 16.15 Hellboy (am. akció-kalandfilm); 18.15 Dumbó (am. családi film); 18.30 Zöld könyv – Útmutató az élethez (am. életrajzi dráma); 20.30 Az igazság másik oldalán (kan. akció, dráma); 21.00 Túltolva (sv.–ang.–fr.–am. vígjáték).

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében Maria Wojtyszko Sam, avagy felkészülés a családi életre című darabja tekinthető meg (rendező: Bocsárdi László).

ZENE

* Ma 18 órától az Árkosi Kulturális Központ (Olt u. 6.) sepsiszentgyörgyi koncerttermében Szereti Ön Chopint? címmel újabb rendhagyó interaktív koncertet ad a nagyváradi Thurzó Zoltán zongoraművész. A helyek száma korlátozott, jegyeket (10 lej) előre is lehet vásárolni a helyszínen 15 óráig (tel.: 0267.373.651).

* Április 19-én, pénteken 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében, szombaton 18 órától a Kós Károly út 21. szám alatt, a volt dohánygyár dísztermében, valamint április 21-én, vasárnap 19 órától Kézdivásárhelyen, a Vigadóban a gödöllői Új Forrás zenekar húsvéti koncertje lesz hallható. A belépés ingyenes, de helyfoglalás szükséges.

MOZGÓKÖNYVTÁR

Házhoz viszi az olvasnivalót a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár. Betegek, mozgásukban korlátozott személyek, idősek jelentkezését várják a 0267.351.609-es telefonszámon. A könyvtárosok előzetes egyeztetés alapján juttatják el az igénylőkhöz az általuk választott könyveket.

ERDÉLYI GYOPÁR

Korhatár nélküli pályázatot írt ki az Erdélyi Kárpát-Egyesület napjára az Erdélyi Gyopár. A kiadó arra buzdít mindenkit, hogy énekelje meg a turistaságot, gyűjtsön régi, természetjárásról szóló dalokat, vagy szerezzen új zenét egyedül vagy csapatával. Részletek az idei EKE-napi pályázatról a Gyopár legfrissebb számában olvashatók.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük