Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi TÁSZ ma és szombaton 19 órától a kamarateremben Harold Pinter Évforduló című darabját adja elő (rendező: Alexandru Dabija).

ZENE

Ma 18 órától a Molnár Józsiás Általános Iskola anyák napi koncertje a kézdivásárhelyi Vigadó nagytermében.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Kiss István Éld az álmaid, ne álmodd az életed! című művét mutatják be holnap 18 órától Kézdivásárhelyen, a Kosztándi Galériában. A könyvet Szakáts Gyöngyike ismerteti.

* A Balassi Intézet – Magyarország Kulturális Központja sepsiszentgyörgyi fiókintézete és az Árkosi Művelődési Központ szervezésében holnap 18 órától a Bástya-házban (Olt utca 6. sz.) a Jelenetek egy nyugtalan házasságból című rendezvény meghívottja Pap Vera Ágnes műfordító, skandinaviszta, aki Linn Ullmann A nyugtalanok című könyvét mutatja be. A beszélgetést követően a Látogatás Bergmannál (Trespassing Bergman) című svéd dokumentumfilmet is levetítik.

ELŐADÁS

Holnap 17 órától a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében a Szent Korona történelmi szerepét és koronaőrség tevékenységét mutatja be Hunyadi László – a Történelmi Vitézi Rend sepsiszéki állományának felkérésére.

ZARÁNDOKLAT

Harmadik alkalommal szervez és vezet zarándoklatot a katona Márton Áron nyomdokain az egykori doberdói harctérre május 18–23. között Kovács Gergely posztulátor és Ferencz Kornélia, az erdélyi Mária Rádió önkéntes munkatársa. Bővebb felvilágosítás a 0726.107.002-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük