Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Szerdán 16:00 Legendás állatok – Grindelwald bűntettei, 16:30 A diótörő és a négy birodalom, 18:30 Nyughatatlan özvegyek, 18:30 Bohém rapszódia, 21:00 Csillag születik, 21:00 Hannah Grace megszállottsága.

 

HUMORPINCE

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Pinceklubjában ma 18 órától várnak minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót.

Hirdetés
Hirdetés

MIKULÁS KÉZDIN

December 5-én, szerdán, miután a város óvodásait megörvendeztette, a főtérre érkezik a Mikulás, hogy csokival kedveskedjen a kisgyermekeknek. December 7-én mézeskalácsot és karácsonyi muffint lehet díszíteni a Süti Éden Cukrászda szervezésében, ezt követően a Vigadó Galériában megnyitja kapuit a Felső-háromszéki Kézműves Egyesület hagyományos karácsonyi népművészeti kiállítása.

 

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház szerdán 19 órától és csütörtökön 18 órától a nagyteremben Egy zabigyerek kék háttér előtt történetet mesél című produkcióját, pénteken 18 órától a kamarateremben Đorđe Lebović Az ezredik éjszaka című darabját, szombaton és vasárnap 19 órától a Háromszék Táncstúdióban Andrzej Saramonowicz Tesztoszteron című előadását mutatja be.

 

EZÜST AKADÉMIA

December 6-án 16.30-tól Bedő Imre közgazdász, a Férfiak klubja alapítója (Magyarország) A férfiak különleges szerepe a családokban címmel a kézdivásárhelyi Vigadóban tart előadást.

 

ZENE

December 6-án 19 órától az Árkosi Kulturális Központban (Sepsiszentgyörgy, Olt utca 6. sz., Bástya-ház) a Codex Régizene Együttes és az Olaszteleki Cygnini Reneszánsz Együttes Szegény deáklegény a Budai várban című előadása tekinthető meg.

Hirdetés
Hirdetés

KÖNYVTÁR

A Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárban december 5-én, szerdán 16 órától Meseklub az I-IV osztályosoknak, december 6-án, csütörtökön az óvodásoknak. A Meseklub témája: Varázslatos ünnepek, azaz mese a Mikulásról, ünnepi, zenés játékok és mikulásfigurák készítése.

 

TÁNC

December 6-án 19 órától a Háromszék Táncegyüttes AranyAsszonyok című előadását játssza a Háromszék Táncstúdióban. Rendező: Furik Rita.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük