Felhívás!

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 16.15 Könyvklub (am. vígjáték, 104 p. ); 16.30 A hihetetlen család 2. (am. családi animációs film, akciófilm, kalandfilm, sci-fi, r. sz., 118 p.); 18.30 Meg – Az őscápa (am. akciófilm, horror, sci-fi.); 18.45 A kém, aki dobott engem (am. akció-vígjáték, m. sz., 116 p.);

20.45 Aurora Borealis – Északi fény (magyar dráma, 104 p.); 21.00 Utoya, július 22. (norv. dráma, thriller, 90 p.). Pénztárnyitvatartás és telefonos helyfoglalás 15 órától a 0787 526 102-es számon. Honlap: www.arta.cityplex.ro/hu.

ELŐBEMUTATÓ SZENTGYÖRGYÖN

Ana Lungu rendező és az Egy és egy fél herceg / Un prinț și jumătate, a Szarajevói Filmfesztivál versenyprogramjába beválasztott alkotás stábja a sepsiszentgyörgyi közönséggel találkozik augusztus 31-én, pénteken Sepsiszentgyörgyön a Művész Mozi by Cityplexben. A vetítésen részt vesz a rendezőnő, Ana Lungu és a filmben játszó színészek közül: Iris Spiridon, Marius Manole és Mátray László.

JUBILEUM

10 éves a Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete. A jubileumi rendezvény augusztus 31-án, pénteken a Vállalkozói Inkubátorházban 14 órától ünnepélyes megnyitóval kezdődik. 14.30-tól Ilyenek voltunk – szemelvények az egyesület munkáiból, 15 órától kóstoló az egyesületi tagok süteményeiből. A rendezvény a 19. Századi Vásári Sétával folytatódik.

ŐSZI SOKADALOM

Megszokott magas minőséggel, színes programmal, változatlan programpolitikávál jelentkezik idén is augusztus 30. – szeptember 2. között az Őszi Sokadalom, Kézdivásárhely városünnepe. Idén is „az értékszüret” mottóra épülő rendezvény középpontjában és központjában a kézműves és hagyományos termelők vására áll.

Szerdai program: 18.00 A Gyárfás Jenő Amatőr Képzőművészek Szövetségének kiállításmegnyitója, Vigadó Művelődési Ház (Galéria); 19.00 Urbanizé W-Session: Jumbo, Borudvar.

LOVASTÁBOR

Vasárnap kezdődött és péntekig zajlik a Vadon Egyesület által idén ötödik alkalommal megszervezett lovastábor Benedekmezőn. Külön csoport indult a kezdő illetve haladó lovasoknak, akik egy-egy hetet intenzív lovasoktatással töltenek.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.