Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 The Woman King – A harcos (am., történelmi dráma), 16:45 Ikarosz (rom. besz., fr.–bel.–lux. animációs film), 18:30 Mrs. Harris Párizsba megy (magy. besz., ang. vígjáték), 18:45 Ahol a folyami rákok énekelnek (magy. besz., am. dráma), 20:45 A jó főnök (sp. vígjáték), 21:00 A birtok (ang. vígjáték).

SZÍNHÁZ

Ma 19 órakor a Plugor Sándor Művészeti Líceum Visky Árpád-drámatermében lesz látható az Osonó Színházműhely Nem vagyok, csak mások látnak című, József Attila szövegeiből készült előadása.

KIÁLLÍTÁS

* Ez sör! A sernevelőtől a sörgyárig címmel nyílik kiállítás a sepsiszentgyörgyi Lábasházban ma 18 órától. A kiállítást dr. Török Róbert, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum igazgatója, a tárlat kurátora nyitja meg.

* Ma 17 órától a kovásznai Kádár László Képtárban Túros Eszter művészettörténész megnyitja az Incitato Alkotótábor Ló+ témájú kiállítását. Közreműködik a Magnificat gyermekkórus.

KONCERT

Ma 19 órától a sepsiszentgyörgyi Szimplában muzsikál a Zűrös Banda (HU). Egy jegy ára: 35 lej.

ELŐADÁS

Ma 18 órától a Vigadó Művelődési Házban Borota Gábor pszichológus tart előadást A kiégés tünetei, megelőzése és kezelése címmel.

NÉPZENE- ÉS NÉPTÁNCTALÁLKOZÓ

Sepsiszentgyörgyön november 11–12. között zajlik a 32. Népzene- és néptánctalálkozó. A pénteki program: 16 órától flashmob a főtéren; 17.30-tól filmvetítés: Válaszúti hegy aljába’ – portréfilm Kallós Zoltán néprajzkutatóról a Háromszék Táncstúdióban; 19 órától a Duna Művészegyüttes Héttorony című táncszínházi előadása Makovecz Imre emlékére a Tamási Áron Színházban; 20.30-tól táncház a Tamási Áron Színház előcsarnokában – zenél a Heveder zenekar, a Folker együttes, a Finom zenekar és a kolozsvári zenészek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük