Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

NÉPTÁNC

A Bekecs Néptáncszínház legújabb előadása, Örkény István Tóték című tragikomédiájának néptáncszínházi feldolgozása lesz látható november 2-án, szerdán 18 órától Sepsiszentgyörgyön a Tamási Áron Színházban. Az előadás megtekintése 14 éven aluliak számára nem ajánlott. Jegyek a központi jegyirodában válthatók: 25 lej a teljes értékű jegy, 15 lej a kedvezményes jegy diákoknak és nyugdíjasoknak. A darabot november 7-én, hétfőn, 19 órától a Vigadó Művelődési Házban mutatják be.

FOTÓPÁLYÁZAT

A kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeum és a Kézdivásárhelyi Múzeumbarátok Egyesülete fotópályázatot hirdet V–XII. osztályos diákok számára. A pályázat célja a diákok városvédő tevékenységének magalapozása, Kézdivásárhely ismert és kevésbé ismert, illetve veszélyeztetett értékeinek felfedezése (meglévő és eltűnőben lévő épületek, épület- és utca részletek, közterek stb.). Az alkotásokat jpg. formátumban kell elküldeni a dimenyerika.sznm@gmail.com e-mail-címre november 20-ig, feltüntetve a fotós nevét, osztályát, iskoláját és a fotó helyszínét. Minden résztvevő ingyenes múzeumi belépőt nyer a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeumba. A beérkező munkákból virtuális kiállítást rendeznek, melynek során a legtöbb kedvelést kapó alkotást díjazzák.

KIÁLLÍTÁS

A Marosvásárhelyi ARTeast Alapítvány kezdeményezésében létrejött ReTouch alkalmából készült intervenciós alkotások dokumentációs anyaga december 2-ig látogatható Sepsiszentgyörgyön a MAGMA alagsori termeiben.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük