Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

SZÍNHÁZ

Ma 19 órától a Tamási Áron Színház nagytermében Tamási Áron Hullámzó vőlegény (r.: Albu István) című előadását játssza a sepsiszentgyörgyi társulat.

MESEFESZTIVÁL

Kézdivásárhelyen, a Vigadó Művelődési Ház dísztermében 10 és 12 órától Danny Bain Interaktív mesék afrikai ritmusokra – A fán lakó gyermekek; A mézeskalács úr meséje; Szaszuma és a szél; Állatos mesék. A mesefesztiválra minden jegy elkelt.

FILMVETÍTÉS

Sepsiszentgyörgyön szeptember 30-ig zajlik az Eva FilmMakers Fest második kiadása. A program a Művész Moziban: ma 18 órától A létezés eufóriája (rendező: Szabó Réka), ugyancsak 18 órától a Future is a Safe Place című dokumentumfilmet mutatják be, amelyet Mihaela Drăgan rendezett, 21 órától közönségtalálkozó lesz a rendezővel.

* Ma 19 órától a kovásznai Művelődési Központban a Külön falka című filmet vetítik. A belépés ingyenes.

KIÁLLÍTÁS

* Ma 17 órakor a Lábasházban Kakas Zoltán kamarakiállítását nyitja meg a székely Nemzeti Múzeum. A kiállításon bemutatják a szeptemberi hónap műtárgyát is. Csütörtökön 16–19 óráig ingyenes belépéssel várják az érdeklődőket a többi időszakos kiállításra, a Miszla Art@Csernáton című tárlatra, illetve Albert Levente egyéni kiállítására is.

*Szeptember 30-án, pénteken 12 órakor a Kónya Ádám Művelődési Házban Szelényi Károly Magyar Örökség díjas fotóművész Magyar koronázási jelvények című kiállítását nyitják meg.

KONCERT

Ma 19 órától a sepsiszentgyörgyi vártemplom új gyülekezeti termében a Csillagok közt kifeszítve című koncerten Nagy József Levente marosvásárhelyi költő verseit Kolcsár József színművész, Ruszka Sándor (gitár), Hajdú Loránd (zongora), Dénes Dorottya (cselló) adja elő. A verseket Dénes Előd zenésítette meg. A belépés ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük