Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

CSERNÁTONI BURROGTATÓ

Idén szeptember 17-én rendezik meg a Haszmann Pál Múzeumban a Csernátoni BuRRogtató tizedik kiadását. A szervezők visszavárják azokat a géptulajdonosakat, akik az elmúlt években már részt vettek a rendezvényen, ugyanakkor felhívással fordulnak mindazokhoz, akik veterán traktorjukkal vagy akár saját készítésű mezőgazdasági eszközükkel, gépjükkel bemutatkoznának, felvonulnának. Kérik, jelentkezzenek szeptember 12-ig a hpmuzeum@yahoo.com e-mail-címen vagy a 0746.103.796-os telefonszámon.

KIÁLLÍTÁS

* Incze Mózes (sz. 1975) baróti születésű festőművész kiállítása szeptember 24-ig tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központban.

* Albert Levente képzőművész Metaformák című kiállítása szeptember 8-áig látható Sepsiszentgyörgyön, a Lábasház pincegalériájában.

* A Székely Nemzeti Múzeum Miszla Art@Csernáton című kiállítása szeptember 24-ig látogatható a Lábasház emeleti kiállítóterében.

* Simó Enikő textilművész kiállítása szeptember 25-ig látogatható a kézdivásárhelyi Incze László Céhtörténeti Múzeumban.

* A Nyárádszentsimoni Művésztelep kiállítása szeptember 30-ig tekinthető meg a kovásznai Kádár László Képtárban.

ÖKUMENIKUS ISTENTISZTELET

Kétéves kényszerű kihagyás után ma 14 órakor újra megtartják a pedagógusok tanévnyitó ökumenikus istentiszteletét. Az RMPSZ kezdeményezte és az egyházak felkarolta rendezvénynek a sepsiszentgyörgyi evangélikus templom ad helyet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük